neoderma.jpg

Aesthetic Dermal

Clear Solution Perfecting Topical Gel
Clear Solution Perfecting Topical Gel, kaikille ihotyypeille. Voimakkaasti tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Käytetään paikallisesti finneihin ja epäpuhtauksiin jotka se kuivattaa sekä myös hoitaa ja suojaa ihon tehokkaasti.

Seboregulator: Oliivipuunlehdistä saatavan oleanoli hapon ja bioteknologisen (nordihydroguaiaretic acid) hapon yhdistelmä. Antiseptinen, ehkäisee hyperkeratoosia, tulehduksia ja bakteeripesäkkeitä.

Moringa Pterygosperma Extract: Intialainen puu, kutsutaan perinteisesti ”puhdistavaksi puuksi”. Peptidi kasvin siemenuutteesta. Suojaa myrkyiltä ja raskametalleilta, sekä tupakan savulta. Puhdistava, myrkkyjä poistava.

Tea Tree Oil: Australiassa tavattavan teepuun öljy, uutetaan lehdistä ja pienistä oksista, hyvin tunnettu tulehduksia ehkäisevistä ominaisuuksistaan. Antibakteerinen, hajuja vähentävä.
   
Allantoin: Kasviuute sycamore puun lehdistä ja pähkinäpuun kuoresta. Stimuloi solujen uusiutumista, normalisoi ja viilentää ihoa.

Camphor Extract: Kamferipuun kuoresta valmistettu uute, tasapainottaa talin tuotantoa.
   
Phyto-Squalene: monikäyttöinen kosmeettinen ja farmaseuttinen öljy, joka jättää erittäin pehmeän tunteen iholle. Kosteuttava, säilyttää ihon kirkkauden, ei ärsytä eikä jätä rasvaista pintaa.

Lavender Essential Oil: Laventelin eteerinen öljy, jota saadaan kukkien nupuista. palovammoja ja ihovaurioita parantava ominaisuus, ei ärsytä tai aiheuta kutinaa.
   
Arctium Lappa Burdock Root Extract: Perinteinen Kiinalainen lääkekasvi. Runsaasti B1, B6, B12 ja E-vitamiinia, sekä kalsiumia ja aminohappoja. Antibakteerinen, hajuja ehkäisevä.
   
Thymus Vulgaris Thyme Oil: Välimeren alueen voimakastuoksuinen kasvi. Perinteisesti käytetty ruuanvalmistuksessa ja hoitotuotteena terapeuttisten ominaisuuksiensa vuoksi. lehtiuute. Stimuloi, antiseptinen, antimikrobinen.

Triclosan: Lääketieteellisesti tutkittu, antimikrobinen ja antiseptinen, tulehduksia parantava ja ehkäisevä.

UV-Filter: Kosmeettinen suodatin. Torjuu haitallisia auringon säteitä, jotka aiheuttavat pigmenttiläikkiä.
 
WWW-sivut: Waumedia