neoderma.jpg

Aesthetic Dermal

Clear Solution Purifying Mask
Clear Solution- Puhdistava naamio, rasvoittuva/sekaiho. Pehmeä savinaamio, joka syväpuhdistaa sekä vähentää talin eritystä. Jättää iholle raikkaan ja terveen sävyn.

Seboregulator: Oliivipuunlehdistä saatavan oleanoli hapon ja bioteknologisen (nordihydroguaiaretic acid) hapon yhdistelmä. Antiseptinen, ehkäisee hyperkeratoosia, tulehduksia ja bakteeripesäkkeitä.

Moringa Pterygosperma Extract: Intialainen puu, kutsutaan perinteisesti ”puhdistavaksi puuksi”. Peptidi kasvin siemenuutteesta. Suojaa myrkyiltä ja raskametalleilta, sekä tupakan savulta. Puhdistava, myrkkyjä poistava.
   
Allantoin: Kasviuute sycamore puun lehdistä ja pähkinäpuun kuoresta. Stimuloi solujen uusiutumista, normalisoi ja viilentää ihoa.

Camphor Extract: Kamferipuun kuoresta valmistettu uute, tasapainottaa talin tuotantoa.

Amazonian White Clay: Runsaasti mineraalisuoloja ja ravinteita, jotka ovat peräisin maahan pudonneiden, saveen imeytyneiden kasvien siemenistä. Tasapainottaa talin tuotantoa. Uudistaa, puhdistaa, kosteuttaa ja rentouttaa.

Lavender Essential Oil: Laventelin eteerinen öljy, jota saadaan kukkien nupuista. palovammoja ja ihovaurioita parantava ominaisuus, ei ärsytä tai aiheuta kutinaa.
   
Arctium Lappa Burdock Root Extract: Perinteinen Kiinalainen lääkekasvi. Runsaasti B1, B6, B12 ja E-vitamiinia, sekä kalsiumia ja aminohappoja. Antibakteerinen, hajuja ehkäisevä.

Thymus Vulgaris Thyme Oil: Välimeren alueen voimakastuoksuinen kasvi. Perinteisesti käytetty ruuanvalmistuksessa ja hoitotuotteena terapeuttisten ominaisuuksiensa vuoksi. lehtiuute. Stimuloi, antiseptinen, antimikrobinen.

Triclosan: Lääketieteellisesti tutkittu, antimikrobinen ja antiseptinen, tulehduksia parantava ja ehkäisevä.


 
WWW-sivut: Waumedia