neoderma.jpg

Aesthetic Dermal

Smoothing Eye Cream
Intelligence Prevent
Kevyt, samettinen voide, joka on kehitetty häivyttämään juonteita ja kosteuttamaan tehokkaasti herkkää silmänympärysihoa.

Ginkgo Biloba: Pieni puu, joka kasvaa Aasian maissa. Sisältää pääasiassa flavonoideja, erittäin voimakas antioksidantti.

Eye Bright: Matalakasvuinen yrtti, sisältää pääasiallisesti tanniineja. perinteisesti käytetty rauhoittamaan silmiä. Rauhoittava ja elvyttävä.

Cornflower: Sinisensävyinen kukkiva yrtti, joka kasvaa maissipelloilla. Tulehduksia ehkäisevä, suojaava ja ihon sävyä kirkastava.

Q10 Enzyme: Esiintyy kaikissa soluissa. Suojaa valovanhenemiselta. Antioksidanttinen, suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä.

Bio-Hyaluronic Acid: Bioteknologisesti valmistettu, luontaisen kaltainen hyaluronihappo. Hyaluronihappo vähenee elimistössä iän myötä, ja aiheuttaa elastisuuden menetystä ja sameutta. Kosteuttaa, ja tekee ihon kimmoisaksi ja terveemmän väriseksi.

Avocado Oil: Hedelmäuute, sisältää lesitiiniä, A, D, E ja B-vitamiini yhdisteen. Ravitsee ja suojaa ihoa.

Silica: Pii. Parantaa ihokudosta, kollageenia ja elastiinia. Suojaa tulehduksilta. jättää silkkisen, pehmeän kalvon iholle, häivyttää juonteita. Lisää ihokudoksen elastisuutta.

Panthenol: Vesiliukoinen B-vitamiini. Suojaa ja kosteuttaa.

Allantoin: Kasviuute sycamore puun lehdistä ja pähkinäpuun kuoresta. Stimuloi solujen uusiutumista, normalisoi ja viilentää ihoa.

Vitamin E: Stimuloi verenkiertoa ja suojaa lipidikerrosta. Suojaa soluja ja ravitsee ihoa.

Shea Butter: Sisältää runsaasti A, E ja F-vitamiineja. taspainottaa ihoa. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista pintaa. Suojaa, kosteuttaa ja ravitsee.
 
WWW-sivut: Waumedia