neoderma.jpg

Aesthetic Dermal

Vitalizing Cream kuiva iho
Intelligence Prevent
Koostumukseltaan kevyt 24-tunnin voide, joka perustuu ravinteikkaisiin avocado- ja vehnänalkioöljyihin. Sisältää Neoderma Anti-Age-yrttisekoituksen (Herbal Anti-Age Coctail) ehkäisemään ikääntymisen merkkejä, sekä suojaavia ominaisuuksia UVA/UVB-säteilyä vastaan.

Vaikuttavat ainesosat: 
Q10 Enzyme: Esiintyy kaikissa soluissa. Suojaa valovanhenemiselta. Antioksidanttinen, suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä.

Phyto-Squalene: monikäyttöinen kosmeettinen ja farmaseuttinen öljy, joka jättää erittäin pehmeän tunteen iholle. Kosteuttava, säilyttää ihon kirkkauden, ei ärsytä eikä jätä rasvaista pintaa.

Bio-Hyaluronic Acid: Bioteknologisesti valmistettu, luontaisen kaltainen hyaluronihappo. Hyaluronihappo vähenee elimistössä iän myötä, ja aiheuttaa elastisuuden menetystä ja sameutta. Kosteuttaa, ja tekee ihon kimmoisaksi ja terveemmän väriseksi.
Calendula Extract: Kehäkukka-uute. Runsaasti bio-flavonoideja ja öljyjä. tulehduksia ehkäisevä, antiseptinen, supistaa huokosia ja häivyttää epäpuhtauksia.

Ginkgo Biloba: Pieni puu, joka kasvaa Aasian maissa. Sisältää pääasiassa flavonoideja, erittäin voimakas antioksidantti.

Melissa: Vuoristoseutujen kasvi, runsaasti ravinteikkaita öljyjä. Suojaa ihon omaa hyaluronihappoa.
   
Panthenol: Vesiliukoinen B-vitamiini. Suojaa ja kosteuttaa.

Vitamin E: Stimuloi verenkiertoa ja suojaa lipidikerrosta. Suojaa soluja ja ravitsee ihoa.

Wheatgerm oil: Vehnänalkioöljy, sisältää erittäin runsaasti E-vitamiinia, sekä myös A-, F-, D- ja B-vitamiineja

Avocado Oil: Hedelmäuute, sisältää lesitiiniä, A, D, E ja B-vitamiini yhdisteen. Ravitsee ja suojaa ihoa.

Shea Butter: Sisältää runsaasti A, E ja F-vitamiineja. tasapainottaa ihoa. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista pintaa. Suojaa, kosteuttaa ja ravitsee.

Chondrus Crispus: Polysakkaridi, punaisesta merilevästä. Kosteuttaa ja pehmentää. Kiinteyttää ja uudistaa.

Silica: Pii. Parantaa ihokudosta, kollageenia ja elastiinia. Suojaa tulehduksilta. jättää silkkisen, pehmeän kalvon iholle, häivyttää juonteita. Lisää ihokudoksen elastisuutta.
 
WWW-sivut: Waumedia