neoderma.jpg

Aesthetic Dermal

Apaline Instant Soothing Mask
Ihanteellinen hoitotuote kasviuutteista ja öljyistä. Suositeltava tuote kosteuttamaan, rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ja vaurioitunutta ihoa. Säilyttää iholla elastisuuden ja kimmoisuuden, ehkäisee kosteuden haihtumista, sekä juonteita. Iho näyttää terveeltä, pehmeältä, heleämmältä ja rauhoittueelta.
Akiiviset ainesosat:
Castor Oil: Kasviuute risiinin siemenistä. Suojaa ja pehmentää ihoa.

Peanut Oil: Runsaasti proteiinia, D-vitamiinia ja B-vitamiini yhdisteen.

Cucumber Extract: Sisältää pääasiassa A-vitamiinia ja vettä, molemmat tärkeitä ihon hyvinvoinnille. Normalisoi ja virkistää.

Shea Butter: Runsaasti A- E- ja F-vitamiineja, tasapainottaa ihoa. Imeytyy nopeasti jättämättä rasvaista pintaa. Suojaa, kosteuttaa ja ravitsee.

Amazonian White Clay: Sisältää runsaasti mineraalisuoloja, ja ravintoaineita jotka auttavat taistelemaan vapaiden radikaalien haittoja vastaan. Ravintoaineet ovat peräisin maahan pudonneiden ja saveen imeytyneiden kasvin siemenien ravinteista. Tasapainottaa talintuotantoa, uudistaa ihoa, puhdistaa, kosteuttaa, rentouttaa

Extract Liquorice: Uutettu lakritsipuun juurista. Ehkäisee tulehduksia, suojaa ihoa.

Butcher`s Broom: Kuuluu liljakasvien sukuun. Matalakasvuinen ikivihreä pensas joka kasvaa Euroopassa ja välimeren maissa.

Chamomile Extract: Sisältää aktiivisia luonnon öljyjä jotka ovat suojaavina antioksidantteina.

Calendula Extract: Kehäkukkauute, sisältää runsaasti kasviöljyjä ja bio-flavonoideja. Antiseptinen, ehkäisee tulehduksia, supistaa ihohuokosia ja poistaa epäpuhtauksia.

Vitamin A: Rasvaliukoinen vitamiini, tärkeä terveelle iholle. Kosteuttaa ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

Vitamin E: Kaksivaikutteinen vitamiini, stimuloi verenkiertoa ja suojaa ihon lipiditasapainoa. Suojaa ja ravitsee ihoa.
 
WWW-sivut: Waumedia