neoderma.jpg

Aesthetic Dermal

Energizing Exfoliating Cream
Miesten hoitolinja, kaikille ihotyypeille
Virkistävä kuorintavoide, joka hellävaraisesti poistaa iholta epäpuhtaudet, kuolleen ihosolukon, sekä liiallisen talin. Jättää ihon tasaisemman tuntuiseksi ja pehmeäksi.
Perfluorocarbon: Kehitetty tutkijoiden etsiessä verenkierron häiriöön tai puuttumiseen korvaavaa tekijää. Tunnetaan nimellä Blue Blood (”sininen veri”), ominaistoiminnoiltaa samankaltainen kuin ihmisen solukko. Kuljettaa ja vapauttaa happea solujen käyttöön, tehostaa myös hoitotuotteiden imeytymistä.

Melissa: Vuoristoisten seutujen kasvi, sisältää runsaasti ravinteikkaita kasviperäisiä öljyjä. Suojaa ihon omaa luontaista hyaluronihappoa.

Aloe Vera: Kasvi, joka sisältää pääasiallisesti geelimäistä pihkaa. Rauhoittaa, kosteuttaa, virkistää.

Allantoin: Kasviuute sycamore- puun lehdistä ja pähkinäpuun kuoresta. Suojaa proteiinia, stimuloi solukon uusiutumista, normalisoi, rauhoittaa ja viilentää ihoa.

Liquorice: Uutettu lakritsipuun juurista. Ehkäisee tulehduksia, suojaa ihoa.

Panthenol: Antioksidantti

Vitamin E: Kaksivaikutteinen vitamiini, stimuloi verenkiertoa ja suojaa ihon lipiditasapainoa. Suojaa ja ravitsee ihoa.

Polyetene: Syväpuhdistaa ihohuokosia, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja aktivoi ihosolukon uusiutumista. Vaalentaa ihonsävyä ja kosteuttaa.

Bamboo Powder: Hienoksi jauhettu bambu, perinteinen Intialainen lääke. Nuorentaa ihoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja aktivoi verenkiertoa.
 
WWW-sivut: Waumedia