neoderma.jpg

Aesthetic Dermal

Daily Renewing Cream
Miesten hoitolinja, kaikille ihotyypeille
Erittäin kevyt, öljytön voide erityisesti suojaamaan ihoa parranajon aiheuttamilta ihoärsytyksiltä. Pehmentää juonteita, sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Säilyttää kosteustasapainon ja miellyttävän pehmeän tunteen iholla.

Vaikuttavat ainesosat:
Perfluorogarbon: Kehitetty etsittäessä vaurioituneelle verenkierrolle korvaajaa, toimii kuten ihmisen solukko. Imeytyy syvälle ja vapauttaa kudoksille happea. Tehostaa myös muiden hoitotuotteiden imeytymistä.

Olive Tree & Olive Fruit Extract: Uutettu oliivipuun lehdistä ja hedelmistä. Korjaa ihon barrieria, suojaa ympäristön haitoilta ja ihoärsytyksiltä. Jättää iholle raikkaan heleän sävyn.

She Butter: Sheavoi, sisältää runsaasti A-, E- ja F-vitamiineja. Imeytyy hyvin ihoon jättämättä rasvaista pintaa. Suojaa, kosteuttaa ja ravitsee.

Ceratonia Siliqua Phytaluronate: Kasviperäinen polysakkaridi, pehmentää, kosteuttaa ja häivyttää juonteita.

Aloe Vera Gel: Aloeta tavataan trooppisissa ja välimeren maissa. Sisältää geelimäistä tärkkelystä, jossa runsaasti polysakkarideja. Auttaa säilyttämään kosteustasapainon iholla. Suojaa haitallisilta UVB-säteiltä. Suojaa, parantaa, uudistaa.

Allantoin: Kasviuute Sycamore-puun lehdistä ja pähkinäpuun kuoresta. Suojaa proteiinia, stimuloi solukon uusiutumista, normalisoi, rauhoittaa ja viilentää ihoa.

Panthenol: Vesiliukoinen vitamiini. Kuuluu B-vitamiinien ryhmään. Suojaa ja kosteuttaa.

Wheat Protein: Sisältää runsaasti glutamiinia ja glutamiinihappoa. Ravitsee, uudistaa ja kiinteyttää ihoa. Auttaa säilyttämään kosteustasapainon.

Peppermint Extract, Menthol: Minttu-uute, sisältää pääasiallisesti mentholia. Virkistävä, puhdistava, antiseptinen.
 
WWW-sivut: Waumedia