Aesthetic Dermal

Isolaz Laser -laite

aesthera_laite.png
 Lue lisää Laserinjektio
Isolazin toiminnasta...


Kysymyksiä-Vastauksia

Photopneumatic - usein kysyttyä
Onko Isolaz- hoitomuoto FDA:n  (Food and Drug Administration) hyväksymä?
- Kyllä, itseasiassa Isolaz on ainoa FDA:n hyväksymä hoitomuoto pustulaarisen ja komedoaknen hoidossa, jolla hoidetaan myös akne vulgarista, yhtä hyvin kuin myös hillitsemään aknea. Isolaz on myös FDA:n hyväksymä hoitomuoto pieniin katkeilleisiin verisuoniin, pigmenttiläikkiin, sekä pysyvään karvanpoistoon.

Onko Isolaz hoito oikeasti kivuton?
- Kyllä. Julkaistussa kliinisessä tutkimuksessa hämmästyttävät 100% hoidettavana olleista henkilöistä totesi Aesthera Photopneumatic-hoidon kivuttomaksi.

Kuinka kauan kestää yksi Isolaz hoitokerta?
- Se riippuu täysin siitä, mitä aluetta käsitellään. Karvanpoisto selänpuolelta ja jaloista vie aikaa noin 20 minuuttia. Hoito kasvoille kestää vain noin 10 minuuttia.

Voiko minulla esiintyä valoherkkyyttä Aesthera Isolaz-hoidon jälkeen?
- Ei. Toisin kuin muut hoitomuodot, Isolaz ei aiheuta valoherkkyyttä.

Onko olemassa muita laitteita, joissa yhdistyy kivuton laser ja imuteknologia?
- Ei. Aesthera on ainoa yritys maailmassa, joka tarjoaa Isolaz-terapiaa, voimakasta photopneumatic imu+laser-yhdistelmää.

Ovatko asiakkaat olleet tyytyväisiä Photopneumaticin tuloksiin?
- Asiakkaat ovat olleet äärimmäisen tyytyväisiä saamiinsa hoitotuloksiin Isolaz Photopneumatic-terapiassa. Kliinisen tutkimuksen mukaan 100% asiakkaista valitsisi Aesthera Isolaz-menetelmän karvan poistoon ja ihon nuorennukseen, kun heiltä kysyttiin vertailevaa mielipidettä aiemmin käytössä olleista laseriin ja valoimpulsiin perustuvista hoidoista. 

Mitä ihotyyppejä Isolaz-terapialla voidaan hoitaa?
- Kaikkia ihotyyppejä ( I - VI ) voidaan hoitaa käyttämällä Isolaz-terapiaa.

Vaaditaanko hoidon jälkeen palautumisaikaa?
- Isolaz hoidot ovat rentouttavia, eivätkä aiheuta sivuoireita kuten punoitusta, karstaa tai muita epämiellyttäviä hoidon jälkeisiä oireita. Isolaz-terapian jälkeen voit palata jälleen välittömästi takaisin normaaleihin päivän aktiviteetteihin ilman palautumisaikaa.

Akne - usein kysyttyä
Vosinko minä hakeutua kokeilemaan Aesthera Isolaz akne-terapiahoitoa?
- Kuka tahansa aknea sairastava voi hakeutua Isolaz-terapiaan. Varaa aika lähimpään Aesthera Isolaz-hoitolaasi konsultaatiota varten.

Minkä tyyppistä aknea Isolaz-laserilla voidaan hoitaa?
- Isolaz on ainoa FDA:n (Food and Drug Administration) hyväksymä hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa ja hillitä komedo- ja pustulaarista aknea, sekä akne vulgarista.

Tarvitsenko hoidon jälkeen vielä täsmähoitotuotteita tai muuta lääkitystä?
- Kysy asiaa Isolaz-asiantuntijaltasi. Riippuen omasta tilanteestasi, voi olla tarpeen jatkaa täsmähoitotuotteiden käyttöä samanaikaisesti kun käyt läpi Isolaz-hoitosarjaa.

Toimiiko Isolaz 100%:sti?
- Jokaisen iho on erilainen, mutta tutkimukset ovat osoittaneet, että 85% Aesthera Isolaz- hoidoissa käyneistä ihmisistä kokee ihonsa selvästi puhtaammaksi ja parempikuntoiseksi.

Mitä jos minulle tulee epäpuhtauksia vain silloin tällöin? Voinko silti käydä Aesthera Isolaz-hoidossa?
- Tottakai! Koska isolaz käyttää imua, se auttaa sinua pitämään ihon ja ihohuokoset puhtaana, jolloin ihosta tulee terveemmän ja heleän raikkaan sävyinen.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan?
- Yleensä tarvitaan neljä hoitokertaa, joilla päästään jo erinomaisiin tuloksiin. Hoitokertojen määrä voi kuitenkin vaihdella asiakaskohtaisesti.

Ihon nuorennus - usein kysyttyä
Voisiko Aesthera Isolaz ihon nuorennus-hoito sopia myös minulle?
- Kukas tahansa henkilö, jolla on epätasainen ihonsävy, punaisia tai ruskeita läikkiä, auringon vaurioittama iho ja/tai rumia verisuonia kasvoissaan tai vartalon iholla, voi hakeutua Isolaz-hoitoon. Varaa aika lähimpään Aesthera Isolaz-hoitolaasi konsultaatiota varten.

Minkä verran minun pitäisi varata aikaa  Aesthera Isolaz ihon nuorennus-hoitoon?
- Hoitoaika riippuu käsiteltävästä ihoalueesta. Yleensä ihon nuorennus ohjelma kasvoille, kaulalle ja rinnan alueelle vie aikaa noin 3-5 minuuttia. Koko käsivarren hoito vie aikaa noin 10 minuuttia.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan?
- Tavallisesti viidellä hoitokerralla päästään jo erinomaisiin tuloksiin. Hoitokertojen määrä voi kuitenkin vaihdella asiakaskohtaisesti.

Karvanpoisto - usein kysyttyä
Sopisiko Isolaz-karvanpoisto myös minulle?
- Kuka tahansa, joka haluaa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista, voi hakeutua Isolaz-terapialla tehtävään karvanpoistoon. Varaa aika lähimpään Aesthera Isolaz-hoitolaasi konsultaatiota varten.

Kuinka kauan karvanpoisto-hoito vie aikaa?
- Hoitoaika riippuu käsiteltävän ihoalueen laajuudesta. Ylähuulen karvanpoisto vie aikaa vain noin minuutin, kainalot puolestaan noin kolme minuuttia. Käsiteltäessä laajempia ihoalueita, kuten selkää tai koko jalkoja, aikaa menee noin 20 minuuttia. Isolaz-terapiassa ei tarvitse käyttää vaikutusaikaa tarvitsevia paikallispuudutteita tai turruttavia valmistelevia hoitoja, jolloi aikaa säästyy jopa 90 minuuttia.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan?
- Tavallisesti 7 hoitokerran jälkeen tavoitetaan erinomaisia, pitkävaikutteisia hoitotuloksia. Hoitokertojen määrä voi kuitenkin vaihdella asiakaskohtaisesti.

Isolaz mediassa:
Aesthera Isolaz on niittänyt kehuja mm. Vogue, Elle, Self, Bazaar


 
WWW-sivut: Waumedia