Aesthetic Dermal

Isolaz Laser -laite

aesthera_laite.png
 Lue lisää Laserinjektio
Isolazin toiminnasta...


Mikä se on?
Aesthera Isolaz
Kuvittele herääväsi aamulla. Ihosi on puhdas ja heleän raikas. Ei näppyjä, punaisia tai ruskeita läikkiä, tai auringon aiheuttamia vaurioita. Tai ehkä haaveilet pehmeistä, karvattomista sääristä ilman jatkuvaa karvanajoa. Nämä toiveet voivat käydä toteen vallankumouksellisella Aesthera Isolaz-terapialla.
ennen_jalkeen1.jpg

Paras tuote
Vuonna 2007 American Academy of Dermatology-konferenssissa Aesthera Isolaz valittiin kolmen parhaan tuotteen joukkoon. Aesthera Isolaz, joka käyttää vallankumouksellista Photoneumatic-teknologiaa on ainoa terapiamuoto maailmassa jossa yhdistyy imu ja kivuton laser. Syväpuhdistaa ihon ja ihohuokoset sisäpuolelta ulospäin.

Kivuton Isolaz-terapia syväpuhdistavilla ominaisuuksilla - paras valinta:

  • Akne
  • Ihon nuorennus - poistaa iholta aurinkovaurioita, ruskeita läikkiä ja pieniä, rikkoutuneita kapillaareja jotka liittyvät rosaceaan.
  • Karvanpoisto - Isolaz on nopea, helppo ja kivuton. Monet ihmiset käyvät hoidossa lounastauolla, ilman palautumisaikaa. Asiakkaat ovat myös todenneet, että iho tuntuu kiinteämmältä ja näyttää terveen heleän sävyiseltä Isolaz-terapian jälkeen.
 
WWW-sivut: Waumedia