Aesthetic Dermal

Aurinko | Tulosta |

MITÄ ON IKÄÄNTYMISEN VASTUSTAMINEN?

Ihon ikääntyminen johtuu 90 %:sesti auringon vaikutuksesta suojaamattomalle iholle. Auringonpaisteelle altistuneilla ihon osilla on oireita kuten ryppyjä, kuivuutta, velttoutta ja karhea pinta (= valon aiheuttama ikääntyminen). Auringon säteiden aiheuttamia pigmenttiläiskiä ja sarveistumista voi myös esiintyä. Älä unohda myöskään ihon pahanlaatuisia muutoksia.
Kaikkien näiden oireiden syy ovat usein vapaat radikaalit, joita esiintyy enenevässä määrin auringon säteiden johdosta. Päivittäinen liikkuminen ulkona aiheuttaa yli 70 % kaikista auringon aiheuttamista vammoista. Valittaessa aurinkosuojausta huomioi, että kahteenkymmeneen ikävuoteen asti herkkyys on kymmenen kertaa suurempi ja että iho muistaa vaikutukset koko eliniän.

Edes meidän leveysasteillamme ihon luontaiset suojamekanismit eivät enää riitä. Auringon ottamiseen liittyvän UV-B-säteilyn ja pigmentoitumisen aiheuttama valonsuojakerroksen syntyminen ei enää riitä. Hyvin vaaleaihoiset, yleensä vaaleat ja punapäät, jotka palavat hyvin nopeasti ihon pigmentin puuttumisen vuoksi (ihotyypit 1 - 4), ovat suurimmassa vaarassa. Siksi suositellaan voimakasta suojausta ja huolellista hoitoa, jotta voisit hyödyntää auringon myönteiset vaikutukset vanhentamatta ihoasi ennenaikaisesti tai vahingoittamatta sitä.

MITÄ VOIN TEHDÄ?

Lapsuudessa aloitettu aurinkosuojaus suojaa ihoa välittömältä ja myöhemmiltä vaurioilta. Tässä suojakerroin 20 - 30 on riittävä, koska se suojaa 95 % auringonsäteistä iholta. Suurempi suojakerroin voidaan saavuttaa vain suuremmalla allergiariskillä. Aurinkosuojauksen lisäksi sinun pitäisi tarjota ihollesi hoitoa, jota se tarvitsee kuivumisen ja pysyvän ryppyyntymisen estämiseksi (=ikääntymisen vastustaminen). Viimeisin tuotesukupolvi käyttää tehokkaita mekanismeja, jotka liittyvät suoraan auringonottoon, UV-säteiden aiheuttaman akuutin ihovaurion estämiseksi. AESTHETICO Sun Skin Protect vähentää ei-toivottuja sivuvaikutuksia käyttämällä estojärjestelmää, joka perustuu kasviperäisiin isoflavoneihin, ja täten osallistuu ihon ikääntymisen hidastamiseen. Sillä on myös rasittunutta ihoa viilentävä vaikutus ja se hoitaa ihoa välittömästi auringonottamisen jälkeisen puhdistuksen jälkeen. Täten ideaalisesti yhdistetty suojaus ja osittainen uusiutuminen estää pitkä-aikaisia vaurioita.

Radikaalien kaappaajat kuten C- ja E-vitamiini, seleeni, lykopeeni ja oligomeeriprosyanidiinit (sekundaariset kasviperäiset aineet) estävät vapaita radikaaleja vahingoittamasta ihoa. Niitä sisältävät AESTHETICO Internal Complex -kapselit, jotka ovat ravintolisä. Vaikutuksia vahvistaa AESTHETICO External Complex. Tämä emulsio, joka sisältää erittäin tiivistettyjä tehoaineita, levitetään suoraan iholle, ja se suojaa vapailta radikaaleilta C- ja E-vitamiinien avulla. A-vitamiini aktivoi ihon solujen erikoistumisen.

Auringon aiheuttamien vaurioiden ja ennenaikaisen ihon ikääntymisen tapauksissa hedelmähappoja sisältävät voiteet kuten AESTHETICO fruit complex, fruit complex plus C ja fruit complex body and face lotion ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi. Pitkäaikaisesti käytettäessä iho tulee yhä sileämmäksi ja rypyt silminnähden vähenevät. Ihon herkkiä alueita tulisi uudistaa käyttäen hoitoainetiivisteitä kuten AESTHETICO Juvenation Concentrate.
Aurinkoallergioiden estämiseksi aurinkoherkkyyttä voidaan vähentää. AESTHETICO h3 complex -kapseleissa tämä tehdään niasiinin ollessa tehoaine. Aurinkosuojaustuotteissa tulisi yhdistyä korkea suojakerroin ja hyvä siedettävyys.

Tämän vuoksi AESTHETICO suncare sensitive’n suojakerroin on 30. Tämä voide ei sisällä IS 19 -listan säilytysaineita, emulgaattoreita tai hajusteita, ja sitä voidaan käyttää jopa Mallorcan aknen tapauksissa.

MITÄ TULISI VÄLTTÄÄ?

Älä altista ihoasi voimakkaalle auringonpaisteelle ilman suojausta. Erityisesti pienillä lapsilla ja nuorilla on herkempi iho kuin aikuisilla ja se pitää suojata auringolta. Keskipäivän aikaan heidän tulisi pysyä sisällä tai ainakin leikkiä varjossa, koska tähän aikaan päivästä UV-säteily on voimakkaimmillaan. Mutta pidä varasi - jopa varjossa iho tarvitsee aurinkosuojausta. Nyrkkisääntö on ”yhdestätoista kolmeen mennään varjoon”.

Uusissa solariumeissa on suodattimet, jotka suodattavat UV-B-säteet kokonaan. Tällöin niiden osuus on selvästi luonnon auringonvalon alapuolella. Ihoa voi täten ruskettaa solariumeissa ilman suojausta ja näin valmistautua aurinkolomalle. Myös tässä hoitaminen on olennaista. UV-A-säteiden osuus solariumeissa on paljon suurempi kuin luonnon auringonvalossa. Liiallisen solariumin käytön myöhempi seuraus, joka tulee havaittavaksi vasta vuosia myöhemmin, on nopeutunut ihon ikääntyminen ja voimakas ryppyyntyminen (= valovanheneminen).
Aurinkoallergian, vakavien auringon aiheuttamien palovammojen tai pigmenttimuutosten tapauksessa keskustele ihotautilääkärisi kanssa. Hän neuvoo sinua suojautumisesta auringolta.

TUOTELUETTELO / Ikääntymisen vastainen hoito ja aurinkosuojaus

AESTHETICO h3 complex kapselit 60 kpl
Niasiini vähentää aurinkoherkkyyttä

AESTHETICO Sun Skin Protect 50 ml
Uusi vaikutusmekanismi vähentää UV-säteilyn ei-toivottuja sivuvaikutuksia iholla ja on hajusteeton ja säilytysaineeton

Aesthetico Suncare Sensitive spf 30 150 ml
Ei sisällä IS 19 -listan säilytysaineita eikä hajusteita ja on erittäin hyvin siedetty

AESTHETICO External Complex 50 ml
Ikääntymisen vastainen hoitoaine, joka suojaa vapailta radikaaleilta - emulsio, jossa on erittäin tiivistetty tehoaineyhdistelmä, joka sisältää A-, C- ja E-vitamiinia

AESTHETICO Internal Complex kapselit 60 kpl
-kapseleita, joissa on radikaalien kaappaajien tehokas yhdistelmä (vitamiinit C ja E, OPC’t, seleeni ja lykopeeni)

AESTHETICO gel couperose 50 ml
Rasvaton viilentävä kosteuttaja viimeistelyaineeksi päivävoiteen käytön jälkeen

AESTHETICO Juvenation Concentrate 30 ml
Tasoittaa rypyt käyttäen ikääntymisen vastaista peptidiä

AESTHETICO fruit complex  50 ml
Hedelmähappovoide vähentää ryppyisyyttä ja tasoittaa ihoa parantaen näin paljon sen ulkonäköä

Aesthetico fruit complex plus C 30 ml
Erittäin tehokas hedelmähappoyhdistelmä, jolla on ihoa tasoittava vaikutus

AESTHETICO fruit complex crème 200 ml
body and face lotion hedelmähappoliuos, joka vähentää ryppyjä, yövoide kasvoille ja keholle

 
WWW-sivut: Waumedia