Aesthetic Dermal

UV-REVISER SERUM
pure_uv_reviser.jpg
IHASTUTTAVAT UUTUUSTUOTTEET AESTHETICO PURE – HOITOLINJAN TUOTEVALIKOIMAAN!

Pure Aesthetico – UV-REVISER SERUM

Tehokas seerumi tasaisempaan keratinisaatioon ja kollagenin tuotannon aktivoimiseen

Ikääntyvä iho on tyypillisesti altistunut koko eliniän  UV-säteilyn vaikutuksille. Siksi iholle ilmaantuu näkyviin juonteita ja ei-toivottua pigmentaatiota joka saa ihon pinnan näyttämään epätasaiselta ja samealta. Kasvonpiirteiden selkeälinjaisuus katoaa, ja iho menettää luonnollisen raikkautensa.

Pure Aesthetico UV-Reviser Serum uudelleen aktivoi ja stimuloi keratinosyyttien jakautumisen nopeutta siten, että uusi rakenteeltaan yhtenäisempi ja sileämpi ihokudos kehittyy. Samanaikaisesti aktiivisesti tehokkaan C-vitamiinin korkea pitoisuus elvyttää kollagenisäikeiden jälleenrakentumista kudoksissa, joita sisäiset ja ulkoiset ärsykkeet ovat rappeuttaneet. Tehokas vapaiden radikaalien torjuja! Stimuloitunut ihon uusiutumiskyky ja kollageenisynteesi palauttavat iholle jälleen nuorekkaan, terveen ja heleämmän ulkonäön.

TUOTEKOOSTUMUS:
Tehokas aktiivinen ainesosa, C-vitamiini, joka aktivoi kollageenin tuotannon ja taistelee vapaiden radikaalien aiheuttamia haittoja vastaan, sekä mieto PHA (Polyhydroksi-happo)
AHA ominaisuuksilla. Lisää mitoosien määrä epidermiksessä ja tasoittaa ihonsävyä.

 
 
WWW-sivut: Waumedia