Aesthetic Dermal

LEDphoto

Epäterveelliset elämäntavat, jatkuva kiire, epävakaa elämäntilanne, ikääntyminen, koko elämän vaihtelevuuden kirjo aiheuttaa ihollamme epätasapainon ja näkyviä ihomuutoksia, joista esimerkiksi rypyt, juonteet, läikät ja pigmenttivuriot kertovat. Tämän epätasapainon vakauttamiseen ja ihokudoksen paranemisprosessia edistämään Mediesthetic Oy tarjoaa Sinulle ja hoitolallesi ainutlaatuisen tilaisuuden hyödyntää LED-valohoitoa asiakkaasi ihon hyvinvoinnin takaamiseksi. LED-valohoito käyttää fotonivalovoimaa siirtämään valoenergiaa soluenergiaksi joka nopeuttaa solujen kasvua, paranemista ja verenkiertoa, stimuloi kollageniproteiinien tuotantoa ja kollageni-elastiini synteesiä, lisää ihonkimmoisuutta, sekä hoitaa ikääntyvää ja akneihoa, vaalentaa läikkiä, parantaa ihokudoksen kuntoa ja helpottaa kuumottavaa, herkistynyttä ihoa. Eri värisillä LED-valoilla on oma ominainen allonpituutensa, ja näin ollen vaikuttaa iholla eri indikaatioihin. Laitteella voidaan hoitaa kaikenikäisiä ja kaikkia ihotyyppejä, se on hellävarainen, kivuton, tehokas sekä ihoa,soluja ja kudosta vaurioittamaton hoitomuoto. Hoito soveltuu hellävaraisuutensa ansiosta tehokkaana hoitomuotona kasvoille, kaulalle, decolteelle, raajojen ihoalueille ja vartalon eri osa-alueille.

Punainen valo: Lisää kollagenin tuotantoa, korjaa ja stimuloi fibroplastsolukkoa, solujen kasvua ja uusiutumista.
Keltainen valo: Hoitaa punoitusta ja rauhoittaa, elvyttää ja poistaa kuona-aineita, tehostaa lymfanestekiertoa ja verenkiertoa.
Oranssi valo: Ihon uudistuksen kiihdyttäminen
Sininen valo: Parantaa akneihoa, ehkäisee tehokkaasti talin määrää kasvojen iholla, sekä hoitaa herkkää ihoa tehden ihosta raikkaan ja puhtaan sävyisen.
Vihreä valo: Torjuu pigmentoitumista imeytymällä syvempiin ihokerroksiin. Ennaltaehkäisee läikkiä ja pigmentoitumista ja pitää ihon pehmeänä ja heleän sävyisenä.
Violetti valo: Punainen ja sininen valo yhdessä, toimivat tehokkaasti yhteisvaikutuksessa, erityisen suositeltava akneen ja aknearpiin.

Hoidon alueet:

Hoitaa: akne, näpyt, epäpuhtaudet, mustapäät
Elvyttää: harmaa ja kellertävä ihonsävy, tunnoton iho, pigmenttiläikät
Parantaa: haavan pintaa esim. kasvojenkohotuksen tai muun kirurgisen toimenpiteen jälkeen, arvet.
Korjaa: Kimmoisuutensa menettänyt iho, rypyt, juonteet, laajentuneet ihohuokoset
Poistaa: juonteet, ihon veltostuminen, parantaa unen laatua.
Kuntouttaa: allergiasta aiheutuneita paukamia, laser-hoidoista vahingoittuneita alueita, pigmentoituneita alueita.
Rauhoittaa: Ihon punoitus, ruusufinni, couperosa

ledfoto.jpg
 
WWW-sivut: Waumedia