Aesthetic Dermal

PHOTONroller
Ikääntymisprosessi voi olla julma ihollesi. Auringon aiheuttamien valovaurioiden ja kollageenin vähenemisen myötä iho menettää kimmoisuutensa. Mikroneulaus ihonnuorennus, "mesolift", lisää kollagenin muodostumista, sekä edesauttaa tärkeiden vitamiinien ja antioksidanttien imeytymisen ihokudokseen nuorentaen ja raviten ihoa.

Matalaenerginen ja ainutlaatuinen PHOTONroller soveltuu optisen teknologiansa ansiosta erityisen hyvin ihon hoitoon. Se on luonnollinen ja hellävarainen, ja sillä on merkittäviä vaikutuksia ihon hyvinvointiin ilman sivuvaikutuksia. Hoitomuoto soveltuu kaikille ihotyypeille. PHOTONroller käyttää fotonivoimaa ja siirtää valoenergiaa soluenergiaksi, joka nopeuttaa solujen kasvua ja verenkiertoa, stimuloi kollageeniproteiinien tuotantoa, lisää ihon kimmoisuutta, sekä hoitaa ikääntyvää ja akneihoa, vaalentaa läikkiä, parantaa ihokudoksen kuntoa ja helpottaa kuumottavaa ihoa.

Saatavilla 2 PHOTONroller - versiota:

1.Punainen valo:
Lisää kollagenin tuotantoa korjaa ja stimuloi fibroplastsolukkoa ja solujen kasvua sekä uusiutumista. Lisää ihon kimmoisuutta ja nuorekkuutta.

2.Sininen valo:
Parantaa akneihoa, ehkäisee tehokkaasti talin määrää kasvojen iholla, sekä hoitaa herkkää ihoa tehden ihosta raikkaan, pehmeän ja puhtaan sävyisen.

photonmroller_sin_pun_300px.jpg

PHOTONroller
- mikroneulausterapia stimuloi ihoa minimaalisella vammalla, jossa mikroneuloilla ihoon saadaan lukemattomia pieniä kanavia varmistamaan ravinteiden ja aktiiviaineiden nopea imeytyminen ja kulkeutuminen syvimpiin ihokudoksiin.

Photoni - terapian teorian pohjana on, että biologinen kudos imee valoenergiaa ja muuttaa valoenergian lämmöksi ja kemialliseksi energiaksi aiheuttaen kehossa useita reaktioita. Siksi iho reagoi eri väriseen valoon eri tavalla. Hoitotuotteeksi kannattaa valita erinomainen korjaava, hapenottokykyä ja hapen sekä ravintoaineiden imeytymistä parantava Neoderma Oxygen Active Serum rullauksen alle. Imeytettävänä hoitotuotteena ihanteellinen on Neoderma Blue Blood Gel. Rauhoittavana naamiona Idenov Hydracure Masque, yksittäispakattu kollageninaamio hyaluronihappoliuoksessa.

Helppokäyttöinen ja tehokas laite toimii verkkovirralla, ja pakkaus sisältää kaksi erikokoista vaihdettavaa hoitopäätä 0,2mm ja 0,5mm.

photonroller_palat_300px.jpg

 
WWW-sivut: Waumedia