Aesthetic Dermal

OXYlifting

Happipainehoito - viiden tähden hoitokokonaisuus.
Sileä ,nuorekas ja kuulas iho


Neulaton, hellävarainen ja tehokas happihoito on ratkaisu ihon ongelma-alueiden hoitoon. Happihoito ilman kipua ja sivuvaikutuksia

Uusi syvävaikutteinen OXYlifting - happihoito on tulevaisuuden suunnan näyttäjä ihonhoidossa. Tarkoin valikoidut Neoderma - ihonhoitotuotteet ja 98 %:n puhdas happi kuljetetaan korkeapaineen avulla ihoon sen syvimpiin kerroksiin asti.

Neoderman hoitotuotteet ovat hyvin siedettyjä ja tukevat hoidon vaikutusta. Yhdessä hapen kanssa ne takaavat ihanteelliset ja maksimaaliset hoitotulokset.

Happi antaa elinvoimaa väsyneille soluille, tehden ihosta sileän, raikkaan ja virkistyneen.
Happi antaa ihollesi myös ennennäkemättömiä hemmotteluhoitokokemuksia!


UUDET OXYlifting - HAPPIHOIDOT

oxy_010_150px.jpgOXYlifting - kasvojenkohotushoito
Hoito kiinteyttää ihoa, poistaa myrkkyjä solutasolta asti, stimuloi kollageenisynteesiä aktivoimalla hapensaantia soluissa.Hoito aktivoi kaikkia ihontoimintoja, jolloin ihossa saadaan aikaan paraneminen ja nuortuminen.Ihosta tulee kiinteämpi, nuorekkaampi ja sileämpi.

Hoito sisältää: Pintapuhdistus ihotyypin mukaisella Neoderma puhdistustuotteella, Marine Enzyme - kuorinta, Happi-injektiot, Happi+Neoderma ampullispray, Bio Wrinkle Removal, Infraredled, De-Toxin Vacuum, sekä ihotyypin mukainen Neoderma Alginate Masque sekä happihengitys.


Jet Peel happikuorinta + OXYlifting happi-injektiohoito
Happi kuljetetaan korkeapaineella toimivan laitteen avulla ihoon ja sen syvimpiin kerroksiin asti.Kirkastaa ihon väriä sekä elvyttää ihontoimintoja.Jet Peel happikuorinta kuorii kuolleen ihosolukon ja tekee ihosta syväpuhtaan.

Hoito sisältää: Pintapuhdistus ihotyypin mukaisella Neoderma puhdistustuotteella, Marine Enzyme kuorinta, Jetpeel-happikuorinta,Happi-injektiot,Hydracure mask ja happihengitys.


OXYlifting Happi-injektiohoito 
Happi kuljetetaan korkeapaineella toimivan laitteen avulla ihoon ja sen syvimpiin kerroksiin asti.Kirkastaa ihon väriä sekä elvyttää ihontoimintoja.

Hoito sisältää:Pintapuhdistus,Happi-injektiot,Hydracure mask ja happihengitys.


Kesäsade ihon virkistys ja kosteushoito 
Kaikille ihotyypeille,tekee ihosta kuulaan ja raikkaan.

Hoito sisältää:Pintapuhdistus,Happiampullispray Neoderma ihotyypin mukaisella ampullilla, Hydracure mask ja happihengitys.


OXYlifting Silmänympäryshoito
Poistaa silmänympäryksien turvotusta ja tummuutta sekä pehmittää juonteita napakoittaen silmänympärysalueen ihon.

Hoito sisältää:Silmänympärysalueen pintapuhdistuksen,happi-injektion,Bio Wrinkle Remover,De-Toxin vacuum ja Neoderma Silky Eye Mask.


Tuotteet hoitolaan ja kotihoitoon

Neoderma tuotteet ovet ylellisiä ja laadukkaita ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät runsaina pitoisuuksina ihoa hoitavia ja korjaavia yrttejä kasveja. Neoderma on valjastanut kosmetiikkatuotteisiinsa myös ainutlaatuisen ihon hapenottokykyä parantavan ja happea ja ravintoaineita solutasolle saakka kuljettavan aktiiviaineen, Perfluorogarbonin. 100 % Perfluorocarbon on alunperin kehitetty ampumahaavoihin ja palovammoihin, sillä se nopeuttaa kudoksen paranemista moninkertaisesti, ja tuote voidaan levittää jopa suoraan tuoreen leikkaushaavan päälle. Se parantaa ihon hapenottokykyä, nuorentaa ihokudosta vähentämällä keratiinin muodostumista, sekä aktivoi kollageeni ja elastiini synteesiä kuljettamalla ja vapauttamalla puhtaita happimolekyylejä ihosolukon käytettäväksi, joka on perustana terveelle ihokudokselle.

Puhdistustuotteet ovat pehmeitä ja hoitavia, Cleansing Milk ja Tonic Lotion kaikille ihotyypeille, Liquid Soap ja Herbal Lotion seka-rasvoittuvalle iholle. Puhdistuksen jälkeen kuori ennen hoitoa kasvojen iho Marine-Enzymellä, joka on hellävarainen, mutta tehokas entsymaattinen kuorinta ananas- ja papaijauutteista.

Neoderma tarjoaa ihanteellisesti OXYlifting happihoitoon soveltuvia ihotyypin mukaisia ampulleja "kesäsade" -happisumuhoitoon.
Ikääntyvälle iholle Anti-Age - ampulli kiinteytystä kaipaavalle, ikääntyvälle iholle,
Apaline - ampulli herkälle, couperosasta ja ruusufinnistä kärsivälle iholle,
Hydration - ampulli kosteusköyhälle, kuivalle iholle, sekä
Rebalancing - ampulli tasapainottamaan seka- rasvoittuvaa ihoa, sekä akneiholle.


Kaikille ihotyypeille hoitolaan ja kotikäyttöön soveltuvat hoitotuotteet Oxygen Active Serum ja Blue Blood Gel kombinaatiossa OXYlifting -hoidon kanssa takaavat maksimaaliset hoitotulokset. Nämä ainutlaatuiset hoitotuotteet vaikuttavat syvällä ihokudoksessa aina solutasolla asti, ja toimivat ainutlaatuisina hapen ja ravintoaineiden kuljettimina korjaten, uudistaen ja elvyttäen ihokudosta.

Neoderma - hoitosarja tarjoaa laajan valikoiman jokaiselle ihotyypille soveltuvia, sinun ihollesi parhaita hoitotuotteita!


Hoidon vaikutukset:

  • Nuorentaa ja liftaa ihoa
  • Tasoittaa ja kosteuttaa ihoa
  • Vähentää ikääntymisen merkkejä
  • Parantaa auringon vaurioittamaa ihoa ja kirkastaa ihon väriä
  • Korjaa vaurioitunutta ihoa ja vähentää punoitusta liiallisen kuorinnan, laserin tai muun voimakkaan hoidon jälkeen
  • Vaalentaa tummia silmänalusia,ja poistaa silmänympärysalueen turvotusta
  • Parantaa aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa
  • Sopii myös allergiselle iholle,vähentäen ihoärsytyksiä


 
WWW-sivut: Waumedia