Aesthetic Dermal

LIPOcavitatio
Lihavuudella tarkoitetaan ylipainoa ja liiallista ihonalaista rasvakerrosta. Se on kehon rasvakudosta, joka aiheutuu erityisesti liiallisesta triglyseridien kasautumisesta. LIPOcavitatio hajottaa tehokkaasti rasvakertymiä vapauttamalla keskitetysti 40 000 Hz ultra-aaltoja nopeina värähdyksinä rasvasoluihin, muodostamalla lukemattomia tyhjiöitä, "imeviä" ilmataskuja solujen sisä- ja ulkopuolelle saaden aikaan rasvasolun tuhoutumisen, jonka jälkeen se poistuu elimistöstä normaalin aineenvaihdunnan mukana.

LIPOcavitatio rasvaimukavitaatio on voimakasenerginen, syvävaikutteinen kuljetin, joka vapauttaa 1100nm - 1500 nm voimakkaan ultra-aaltoenergian aiheuttaen rasvasoluissa kavitaation eli "onteloitumisen" ja muodostaa lukemattomia pienen pieniä tyhjiöilmakuplia tuhoten paineen avulla rasvasolun solukalvoa ja selluliittikertymiä.

Painon pudotus, vartalon muokkaus, hoikistuminen ja rasvanpoltto voidaan kaikki saavuttaa kavitaatio - tekniikan avulla. LIPOcavitatiolla voidaan tukea tehokkaasti painon pudotusta, sillä hoito auttaa poistamaan rasvaa ongelma-alueilta lähettämällä radioaaltoja käyttäen Bipolar RF ja Tripolar RF teknologiaa.

Nämä tekniikat ovat tutkittuja ja äärimmäisen tehokkaita ja rasvanpoltossa, vartalon muokkauksessa, ihon kiinteytyksessä ja selluliitin vähentämisessä. Monimutkaisen biologisen prosessin kautta kavitaatio on vastaus painon pudotuksen aktivoitumiseen ja tekee laihtumisesta ja kiinteytymisestä helpompaa ja miellyttävämpää.

Yksi kaikkein tehokkaimmista menetelmistä on kavitaatio, joka lähettää aaltoja tietyille kehon alueille. Tämä on monin verroin parempi prosessi kuin kirurgiset toimenpiteet, jotka voivat olla erittäin aggressiivisia. Jokainen säde toimii nopeasti imeytymällä rasvasoluihin edistäen rasvan pilkkoutumista.

Tällä laitteella voidaan tehokkaasti pilkkoa rasvaa hyödyntäen voimakkaita ultraääniaaltoja, joilla on syvävaikutteinen efekti kehon sisäisessä, hoikentumista edistävässä prosessissa. Voit keskittyä hoidossa tiettyihin avainkohtiin, kuten vatsa tai pakarat. Säännöllisessä käytössä huomaat dramaattisen muutoksen, ihokudoksen elpymisen ja hoikentuneen ulkomuodon. Yhtäkaikki, tulokset ovat havaittavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Tämä hoitomuoto ei pelkästään vaikuta vain painonhallintaan, vaan se toimii samankaltaisesti kuin rasvaimu ja kiinteyttää ihoa. Se imeytyy erittäin syviin ihokudoksen kerroksiin siten, että todellakin tavoittaa kudoksen alaisen ongelman. Paras asia tässä non-kirurgisessa toimenpiteessä on kuitenkin se, ettei siinä ole sivuvaikutuksia, eikä toipumis- ja palautumisaikaa tarvita.

 
WWW-sivut: Waumedia