neoderma.jpg

Aesthetic Dermal

Neoderma Intelligence Advanced
Täydellinen vastaus ikääntyvän ihon vaativaan hoitoon

Yli kolmen vuoden aktiivisen tutkimustyön tuloksena, Neodermalla on ilo tarjota Sinulle täysin uuden ulottuvuuden ja viimeisimmän teknologian läpimurto: Intelligence Advanced

Intelligence Advanced - hoitolinjan tehokkuus perustuu DNA:ta suojaavan ja ihoa korjaavan, kronologista ikääntymistä vastaan taistelevan viljellyn omenan kantasolu-uutteeseen ja maailman kalleimman kiven, timantin ydinjauheeseen. Intelligence Advanced – hoitolinja sisältää aurinkosuojakertoimellisen päivävoiteen joko kuivalle tai sekaiholle, yövoiteen, seerumin, sekä silmänympärystuotteen, joka soveltuu myös huultenympärysihon hoitoon.

INTELLIGENCE ADVANCED

advance_day_dry1.jpgPower Lift Day Cream spf15 on ylellisen hienostunut kiinteyttävä päivävoide aurinkosuojakertoimella 15. Kehitetty innovatiivisista, moniaktiivisista ainesosista; omenan kantasolu-uutteesta ja timantin ydinjauheesta. Poikkeukselliset korjaavat ja elvyttävät ominaisuudet toimivat harmoniassa ihmiskudoksen mekanismien kanssa korjaten juonteita, sekä ylläpitäen ihon kiinteyden ja kimmoisuuden. Omenan kantasolu-uutteen ja timantin ydinjauheen lisäksi aktiiviaineina myös kiinteyttävä merileväuute, kosteuttava, suojaava ja korjaava orkidea-uute, sekä verenkiertoa ja ihon uudistumista edistävä helokkiöljy. Iho on heleä ja täynnä elinvoimaa. Pehmentää, heleyttää ja tekee ihosta nuorekkaan raikkaan.

advance_night.jpgPower Lift Night Cream  Täyteläinen ja ravitseva, kallisarvoinen viimeisimmän teknologian yövoide ylellisillä elementeillä ja innovatiivisilla aktiiviaineilla pehementää ja heleyttää ihon ja jättää satiinin pehmeän tunteen. Omenan kantasolu-uute on vallankumouksellinen Anti-Ageing aktiiviaine ja perustuu kantasoluteknologiaan torjuen kronologista ikääntymistä. Lisäksi aktiiviaineina myös silkkimäisen pinnan jättävä ja ihoa korjaava timantin ydinjauhe, elvyttävä ja kiinteyttävä merileväuute, kosteuttava, suojaava ja korjaava orkidea-uute, sekä verenkiertoa ja ihon uudistumista edistävä helokkiöljy.Häivyttää juonteita nopeasti, ihosta tulee kiinteämpi, pehmeämpi ja nuorekkaampi.

advance_serum.jpgPower Lift Serum Intensiivinen, uudistava ja korjaava tiiviste, joka kohottaa ja kiinteyttää ihoa voimakkaasti. Omenan kantasolu-uute suojaa tehokkaasti DNA:ta, merilevä, orkidea-uute ja helokkiöljy suojaavat, korjaavat ja pehmentävät ihoa. Tarjoaa vallankumouksellisen ikääntymisen vastaisen tehokkuuden todelliseen ihonnuorennukseen suojaamalla ihon kantasolun kestävyyttä, parantaen ja vahvistaen ihokudosta ja rakennetta, sekä tehden ihosta nuorekkaan, samettisen pehmeän ja terveen


advance_eyelip.jpgPower Lift Eye&Lip Contour Cream Huulten ja silmien ympärysiho kuivuvat herkästi. Juonteet näkyvät helposti herkällä ja ohuella iholla, kuten huulten ja silmien ympärillä. Power Lift Eye&Lip Contour Cream kosteuttaa ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Säilyttää ihon kimmoisuuden täyttää juonteita kiinteyttää, sekä täyttää silmien ja huulltenympärysihoa saaden aikaan nuorekkaamman ihon ja ulkonäön. Tummat silmänaluset ja turvotus häipyvät, katseesi näyttää raikkaammalta, kirkkaammalta ja rentoutuneelta.Aktiiviaineina omenan kantasolu-uute ja timantin ydinjauhe, sekä merilevä, helokkiöljy ja orkidea-uute.
 
WWW-sivut: Waumedia