Aesthetic Dermal

HydroDermabrasio

Luksuskylpylöiden 
suosituin kasvohoito 
VALLANKUMOUKSELLINEN TEKNOLOGIA, 
UUDEN AJAN KUORINTAMENETELMÄ
Ominaisuudet: 
 Soveltuu kaikille ihotyypeille 
 Tehokkain menetelmä uudistamaan niin ikääntyvää ihoa kuin nuorta epäpuhdasta ja epätasaista ihoa!
 Takaa vaurioittamattoman (non-invasiivisen), ei-kirurgisen 
hoitovaihtoehdon 
 Välittömät hoitotulokset ilman epämiellyttävää tunnetta tai palautumisaikaa 
 Kohdistuu erityisesti ihon eri ongelmiin kuten aurinkovauriot, rypyt ja hienot juonteet, kosteuden puute, sekä rasvoittuva/kuiva ihotyyppi 

kuva1.jpg

HydroDermabrasio Spa Rejuvenation
Hydrodermabrasio hoitomenetelmässä käytetään erityisesti suunniteltuja hydro-kuorinta hoitopäitä, jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti käyttäen ihoa myötäilevää liikettä. Kierremäiset, kuorivat ja imeyttävät hoitopäät sekä nestetimanttihionta mahdollistavat iholle käytettävien seerumien pidemmän imeytymisajan, sillä hoitopäät on suunniteltu ”työntämään” seerumit syvemmälle ihoon saaden aikaan täyttävän efektin! 
HydroDermabrasio hoitomuoto parantaa ihokudosta perinpohjaisesti käyttäen pyörivää liikettä sekä kierremäisiä ihoa tehokkaasti kuorivia  että hydrotimanttihoitopäitä puhdistamaan, kuorimaan, imeyttämään ja kosteuttamaan samanaikaisesti. Hoito on erittäin tehokas, mutta myös hellävarainen herkemmällekin iholle, koska laitteessa on jokaiselle ihotyypille useita eri hoitopäitä, jotka varmistavat yksilöllisen hoidon.
Hoitomenetelmä yhdistää rauhoittavat ja virkistävät Spa-terapiat edistykselliseen lääkinnälliseen teknologiaan saavuttaen välittömät ja pitkäaikaiset hoitotulokset. 
Hoitomenetelmä rauhoittaa, kosteuttaa, ei aiheuta ihoärsytystä, ja on välittömästi tehokas. HydroDermabrasio hoitomuodon on kliinisesti todistettu parantavan ja häivyttävän ryppyjä ja hienoja juonteita, sekä tukkeutuneita ja laajentuneita ihohuokosia, rasvoittuvaa akneen taipuvaista ihoa , hyperpigmentaatiota ja tummia läikkiä.
Maahantuonti: 
MEDIESTHETIC Oy 
Valtakatu 54, 53100 Lappeenranta 


 
WWW-sivut: Waumedia