Aesthetic Dermal

No-Needle Mesoterapia | Tulosta |

No-Needle Mesoterapia on ainoa neulaton mesoterapialaite, josta on tehty lääketieteellinen tutkimustulos ja mesoterapian vaikutus on todistettu lääketieteellisesti. No Needle Mesoterapia on myös ainoa turvallinen menetelmä, joka mahdollistaa aineiden täydellisen imeytymisen. Injektoimalla ja ampumalla infektioriski, ihovaurioit ja negrosiot ovat yleisiä. Amerikkalaiset plastiikkakirurgit suosittelevat ainoastaan No-Needle Mesoterapiaa, koska se on ainoa turvallinen menetelmä. Lipolyysihoitoa ei EU:ssa eikä Amerikassa saa injektoimalla enään tehdä, vaan No Needle Mesoterapia on ainut sallittu menetelmä.  Aquaphoresis-mesoterapiamenetelmä pystyy imeyttämään myös insuliinin, kipulääkkeet ja rokotteet lääkinnällisissä hoidoissa. Tästä lääketieteellisestä menetelmästä on tehty lääketietellinen tutkimustulos ja siitä on saatu Nobelin kemian palkinto v. 2003.

Yli 80 %:lla aikuisista naisista on selluliittiongelmia. Selluliitti tai kuviollinen iho reisissä, pakaroissa ja vatsassa, näyttää liittyvän hyvin vähän elämäntapaan – jopa ne, jotka liikkuvat säännöllisesti, eivät ole immuuneja tälle ongelmalle. Selluliitti koskee usein naisia ja miehillä se on harvinaista. Naisten iho on ohuempi, kollageenin ja elastiinikuitujen suuntautuminen on erilainen ja hormonien vaihteluilla on suuri merkitys.
Ryppyjen ilmestyminen on luontainen piirre ihmisen ikääntymisprosessissa. Se aiheuttaa ihon kostuttamisen heikkenemisen ja elastiinin ja kollageenin tuotannon vähenemisen. Useilla tekijöillä on merkitystä kuten liiallisella UV-altistuksella, saasteiden vaikutuksilla elinympäristössämme, tupakoinnilla ja vapaiden radikaalien suuremmilla pitoisuuksilla.
Erikoistuneiden aktiivisten aineyhdistelmien käyttäminen, jotka vaikuttavat ihon ikääntymisprosessin eri puoliin, vaikuttaa ihon uudistumiseen ja korjautumiseen. Yleisesti tämä ongelma on pysäyttämätön, mutta sitä voidaan kuitenkin merkittävästi hidastaa.

No-Needle Mesoterapia™ - Neulaton Mesoterapia

(NNM™) on nykyaikainen vaihtoehto periteiselle injektiomesoterapiamenetelmälle.
NNM™ käyttää sähköenergiapulsseja, jotka on erityisesti suunniteltu helpottamaan pakkautunutta kudosta. NMM™-käsittely perustuu uuteen tekniikkaan, jota kutsutaan nimellä Aquaphoresis™, joka käyttää laserteknologiaa ja erityisiä sähköisiä aaltomuotoja helpottamaan tiettyjen fysiologisten prosessien uudelleenaktivoitumista kudoksessa, joka osallistuu selluliitin muodostumiseen. Näitä prosesseja ovat mikrokierto, lymfakanavointi ja parantunut verenkierto.

No-Needle Mesoterapia™ käyttää edistyksellistä ja uusinta ammattimaiseen käyttöön tarkoitettua lääketieteellisen estetiikan laitetta. Se yhdistää erinomaisen funktionaalisen muotoilun nykyaikaiseen värilliseen TFT-kosketusnäyttöön perustuvaan toimintaan, ensiluokkaisiin muuttujiin ja helppokäyttöiseen teknologiaan.

No-Needle Mesoterapia™:n pääpiirteet

  • Edistyksellinen laserteknologia
  • Uusimmat generaattorit, jotka on kehitetty erityisesti tarkasti määrättäville sähköisille pulsseille
  • Selkeät sähköiset pulssit Aquaphoresis™ -prosessille
  • Esiohjelmoidut hoitokäytännöt tietyille kehon alueille
  • Helppokäyttöinen laite
noneedle_before_after.jpg
 
 
WWW-sivut: Waumedia