jetpeel.jpg

Aesthetic Dermal

jetpeel_laite.jpg
Jet Peel

Jet Peel on ainoa kuorintamenetelmä, joka käyttää aitoa lääkinnällistä happea yhdistettynä Salina/vitamiiniliuokseen!

Uusi Jet Peel Skin Rejuvenation System-laite on suunniteltu kliiniseen ja laitoskäyttöön. Jet peel synnyttää kaksivaiheisen ultraäänisuihkun, joka suunnataan käsiteltävälle iholle erityisesti suunnitellun käsikahvan ja suuttimen kautta.
Kun suihkutettava sumu, joka koostuu salinaliuoksen ja hapen nopeista mikropisaroista, törmää ihoon, tapahtuu pintakerrosten kuoriutuminen.
Tämä suurinopeuksinen sumu poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti halutun paksuuden kuollutta solumassaa, mikä on välttämätöntä ihon uudistumiselle.
Vaihtoehtona sumuun voi lisätä vitamiineja ja muita hoitavia aineita ja ne tunkeutuvat pintakerroksiin edistäen ihon paranemista.

KATSO VIDEO!

Miten se toimii: Ihon ja hyvin pienten, nopeasti liikkuvien pisaroiden, joilla on suuri liike-energia, välinen vuorovaikutus kuorii uloimmat ihokerrokset. Hoitotoimenpide koostuu kuorittavaksi tarkoitetun ihon alueiden kiireettömästä tarkastelusta. Kohdassa, jossa virtaus kohtaa ihon , kaasun (hapen) nopeus hidastuu, mutta pisarat säilyttävät nopeutensa ja hajoittavat ihon uloimmat kerrokset. Kokeiden kautta optimaalisen etäisyyden kuorimisvaikutuksen saamiseksi on havaittu olevan +-7-2mm.  Hidastuvan kaasun (hapen) nopeus ihon pinnalla synnyttää kohoavan staattisen paineen käsiteltävälle alueelle ja syntyy iskemia. Tämä estää paikallisen verenvuodon toimenpiteen aikana. Paineistetulla alueella oleva iho painuu muodostaen koveran pinnan.  Ihon uloimpien kerrosten läpi johtavat mikrokanavat laajenevat ja uusia kanavia syntyy. Tämä avaa tien ihon sisempien kerrosten huokosiin.  Käsiteltävän alueen ja sen alla olevan kudoksen paine-erojen johdosta biologiset ainesosat ja happi voivat tunkeutua syvälle ihoon (baroforeesi).  Tunkeutumissyvyys on paine-erojen funktio. Kun paine päästetään, iho palautuu, kanavat sulkeutuvat ja tunkeutunut aines jää kudokseen.  Käsikahvan etäisyyden ihosta muuttaminen säätää sekä tunkeutumissyvyyttä että kuorinnan tehoa.

Apuaineiden imeytyminen ja syväkosteutus parantavat ihon ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä mm. No Needle Mesoterapia.hoidossa.  Jet Peel- esikäsittely luo hyvän ihoympäristön kemiallisille kuorintatoimenpiteille, Aesthetico-Medical Peeling, sekä auttaa komplikaatioiden välttämisessä.

Sopii myös erittäin hyvin allergisen ihon hoitoon, eikä hoitomenetelmä sisällä allerigisoivia ainesosia.

Jet Peel -lääkinnällistä happikuorintaa suositellaan:

  • kuolleen sarveistuneen solukon kuorimiseen
  • ihon värimuutosten tasoittamiseen ja ihon virkistymiseen
  • pintajuonteiden tasoittamiseen, kuorii ja täyttää juonteet
  • ihon solutoiminnan aktivoitumiseen ja syväkosteutukseen
  • tulehduspesäkkeiden hoitoon, akne, rosacea
  • kasvojen ja kaulan lymfahierontaan esim. leikkauksien jälkeen
  • ihon nopeaan ja tehokkaaseen puhdistukseen, ihon epäpuhtaudet, aknen tulehduspesäkkeet sekä päänahan hoitoon
  • appelsiini-ihon tasoittamiseen
  • injektoitavien vitamiinien kuljettamiseen ihon sisään
 
WWW-sivut: Waumedia