neoderma.jpg

Aesthetic Dermal

Neoderma

Neoderma – Kauneutta luonnosta
Jo muinaisista ajoista lähtien ihmiset ovat kehittäneet menetelmiä kauneudenhoitoon,puhdistautumiseen, parantamiseen, ja virkistäytymiseen hoitamalla itseään erilaisilla kasveilla ja öljyillä. He käyttivät "luonnon lahjoja" uutteina aromaattisista kukista, lehdistä, siemenistä, yrteistä, puista, juurista ja pihkasta. Näiden alkuperäisten, luonnollisten raaka-aineiden on todettu toimivan harmoniassa ihmiskehon kanssa, sekä edesauttavan niin fyysistä kuin psyykkistäkin hyvinvointia.

Muinaiset Roomalaiset käyttivät myös kuumien lähteiden voimaa, joissa on ravinteikkaita suoloja sekä runsaasti mineraaleja, kohottamaan fyysistä-, henkistä- sekä mielen tasa-painoa. "Salus per aqua", maaginen, uskonnollista kokemusta lähentelevä seremonia,jossa ylistetään veden voimaa upottautumalla veden alle tai valelemalla keho vedellä.

Ikivanhoja viisauksia kuunnellen tarjoamme sinulle korkealaatuista, luonnon hoitaviin aineisiin pohjautuvia Neoderman ihon- ja vartalonhoito tuotteita. Ne ovat puhtaita ja hellävaraisia, ilman kemiallisia tuoksuja ja väriaineita. Ne puhdistavat, parantavat sekä nuorentavat ihokudosta. Neoderman tuotteet stimuloivat uuden ihosolukon muodostusta ja ehkäisevät sekä suojaavat ihoärsytyksiltä. Luonnolliset, huikean tuoksuiset aromaattiset öljyt herättävät aistit voimakkaaseen elinvoimaisuuden sekä hyvinvoinnin tunteeseen.

Neoderman tuotteet ovat luonnollisia, ennätysmäisen laadukkaita kasvo- ja vartalonhoitotuotteita; tuotteita jotka todistetusti ylläpitävät terveyttä ja luonnollista kauneutta sisällään. Neoderman tuotteet sisältävät puhtaita ja eksoottisia kasviöljyjä, hienoimpia luomuyrttejä, harvinaisia kasviuutteita sekä luonnollisia vitämiineja ja mineraaleja.

Tuotteet on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan apua mielen, kehon ja henkisyyden tasapainon saavuttamiseksi. Tavoiteltavan hyvinvoinnin tunteen tueksi.

Lue lisää tuotteista Neoderman kansainvälisiltä sivuilta.

Spa Body Treatments- vartalohoidot

Anna vartalollesi virkistävä ja ihoa nuorentava Spa-nautinto antautumalla hemmottelevien Neoderma- vartalohoitojen ylelliseen aistimaailmaan, juuri sinulle räätälöidyn hoito-ohjelman mukaan. Onpa tavoitteena hoikempi vartalo, kiinteämpi silhuetti, nuorekkaamman tuntuinen iho, tai yksinkertaisesti täydellinen rentoutus, Neoderma Spa-filosofiasta löydät juuri sopivan hoitomuodon. Rentoudu osaavan kauneudenhoitoammattilaisen käsissä, joka hellii ja hoivaa ihoasi 100% luonnollisilla hoitotuotteilla.

Iho valmistellaan vastaanottamaan tarvitsemansa arvokkaat hoitavat ainesosat alkupuhdistuksen ja stimuloivan kuorinnan avulla. Uppudu ihanaan eteeristen öljyjen ja rentouttavien sekä aineenvaihduntaa vilkastuttavien hoitojen aistimaailmaan.
Vartalonhoidossa käytettävät tuotteet on kehitetty erityisesti leväuutteista, luonnon yrteistä sekä mineraaleista, stimuloimaan, hoitamaan, parantamaan, uudistamaan sekä nuorentamaan.

Neoderma vartalonhoitotuotteet

Vartalonhoito tuotteissa on omat suositeltavat hoitolinjansa laukaisemaan jännitystä,tehostamaan verenkiertoa, nuorentamaan ihon rakennetta ja kimmoisuutta sekä hoikentava tuotesarja. Ammattikäyttöön Spa- ja kauneushoitoloihin on saatavana voimakkaita hoitolahoito tuotteita, jotka:

  1. Edistävät verenkiertoa
  2. Poistavat myrkkyjä elimistöstä
  3. Poistavat nestettä
  4. Taistelevat selluliittia vastaan
  5. Parantavat ihon sävyä

Kosmetologit voivat luoda täydellisen hoitolahoito-ohjelman juuri oman asiakkaansa tarpeiden mukaisesti. Jokainen hoito on kehitetty elvyttämään, nuorentamaan sekä palauttamaan ihon hyvinvoinninkin kannalta tärkeät fyysiset ja psyykkiset osa-alueet; mielen ja ruumiin sekä henkisyyden tasapaino. On yleisesti tunnettu tosiasia, että säännöllinen hoidoissa käyminen edesauttaa myös tunne-elämän vaikeuksien purkamisessa.

Neoderma tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia vartalonhoito tuotteita, kuten kuorinnat, eteeriset öljyt sekä vartaloa kosteuttavat ja muokkaavat tuotteet.
 


 
WWW-sivut: Waumedia