neoderma.jpg

Aesthetic Dermal

Figura Firming Treatment
Auttaa palauttamaan ihonsävyn heleyden, kiinteyden, sekä uudelleen muokkaamaan vartalonpiirteitä. Stimuloi kollageeni- ja elastiinisynteesiä, sekä elvyttää ja parantaa ihon kiinteyttä ja elastisuutta. Auttaa myös häivyttämään raskausarpia, sekä uudistamaan vartalon ihoa ja piirteitä.

Kuorinta:
Stimulating Body Polish - Virkistävä, elvyttävä
Äärimmäisen ravinteikas kuorinta-aine, joka sisältää inkivääriä, sitruunaruohoa ja viinirypäleensiemenöljyä. Energisoi ja stimuloi verenkiertoa. Ehkäisee ihosolukon hapettumista, vastustaa ikääntymistä ja taistelee selluliittia ja stressiä vastaan.

Hieronta:
Firming Massage Oil - Uudelleen muokkaava, ihonsävyä parantava
uudistava ja elvyttävä eteeristen öljyjen yhdistelmä, joka auttaa säilyttämään, heleyttämään, kiinteyttämään ja muokkaamaan vartalon ääriviivoja. Stimuloi kollageeni- ja elastiinisynteesiä, lisää ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta. Stimuloi ja elvyttää ihokudosta, sekä jälleenmuokkaa vartalon piirteitä. Häivyttää ja ennaltaehkäisee raskausarpien muodostumista.

Naamio:
Sculpting Peel-Off Wrap - Rentouttava, nestettä poistava, hoikentava
Uuden sukupolven itselämpiävä levänaamio, jota ei tarvitse pestä pois iholta. Erittäin helppo levittää, eikä suohkua tarvita. Naamioaines vain "vedetään" pois vartalon iholta yhtenä kappaleena. Miellyttävä, pehmeä tuoksu yhdessä läämön kanssa antaa rentouttavan elämyksen samalla hoitaen ihoa aktiiviaineiden vaikuttaessa. Käytetään elvyttämään verenkiertoa ja ravitsemaan ihoa.
 
WWW-sivut: Waumedia